Kriget i Ukraina påminner oss om behovet av korrekt information. Därför fokuserar vi kommande möte på Den nya myndigheten, Psykologiskt försvar. Vi gästas av operative chefen Mikael Tofvesson, som belyser frågor om bland annat information och desinformation.

Kvällen inleds med att Lennart Ljungfelt, vd för Aimpoint, berättar om koncernen. Vi håller också årsmöte med Allmänna försvarsföreningen i Skåne. Efter föreläsningen blir det naturligtvis utrymme för frågor samt kvällsmåltid.

När: Tisdag 2022-04-05 klockan 18.00 – cirka 20.00.

Var: Aimpoint, Jägershillgatan 15, Malmö.

Anmälan: Senast 2022-03-31 till undertecknad pontusgpersson@gmail.com eller 0734 30 26 66

OBS Uppge eventuell matallergi samt om du inte önskar deltaga i måltiden.

Välkomna!

Pontus Persson,

Ordförande för AFF i Skåne